Over ons

Het autobedrijf in Gorinchem voor alle merken auto's Garage Van den Bergh is het autobedrijf in Gorinchem waar u terechtkunt voor alle merken (lease)auto’s. Van de levering van een betrouwbare occasion tot een APK- keuring. Van een ruitreparatie tot het monteren van winterbanden. Ook met de levering en het onderhoud van uw leaseauto, zakelijk of privé, zijn wij u graag van dienst.

De rode draad in ons werk Kwaliteit, service en vertrouwen zijn de rode draad in ons werk. Alle merken en klanten zijn ons even lief. Wij geven u een eerlijk en onafhankelijk advies bij de aankoop van een auto. Wij staan voor wat we verkopen. Dat zijn geen holle woorden, maar brengen we dagelijks in praktijk. Dat blijkt ook uit de goede relatie die we met onze klanten hebben.

Het onderhoud van uw auto in goede handen In onze werkplaats staat een team goed geschoolde monteurs voor u klaar, die met vakmanschap en enthousiasme uw auto onderhouden en repareren. Ons BOVAG- lidmaatschap is voor u de garantie dat wij werken volgens de strengste kwaliteitseisen.

Uw vakgarage in Gorinchem Garage Van den Bergh is een kleine vakgarage. Dat biedt voor u vele voordelen: we hanteren lagere werkplaatstarieven dan merkgarages en hebben rechtstreeks contact met onze klanten. Deze persoonlijke aanpak is vanaf de oprichting van ons bedrijf, in 1967, ons handelsmerk en wordt ook vandaag de dag gewaardeerd.
Welkom Kom gerust eens langs. Ons autobedrijf vindt u in Dalem bij Gorinchem aan de rivier de Merwede.

De brommobiel van Ligier

De Ligier Group is al 33 jaar de officiële importeur van Ligier brommobielen. In de showroom van Garage Van den Bergh in Dalem kun je kennis maken met de verschillende modellen, zodat jij je optimaal kunt oriënteren op het aanbod. Ben je ouder dan 16, dan bieden wij ook voor jou de perfecte oplossing. Kies je voor Garage Van den Bergh dan profiteer je van diverse voordelen; je kunt onbezorgd en voor een vast bedrag per maand een nieuwe brommobiel rijden, waarbij alle kosten zoals afschrijving, rente en onderhoud al zijn inbegrepen. We regelen ook direct een all-risk verzekering. Je komt dus voor geen enkele verrassing te staan en maakt daarom met Garage Van den Bergh een verstandige keuze.

Voor jongeren en senioren

Maak eens vrijblijvend kennis met de vele mogelijkheden van brommobielen bij Garage Van den Bergh. Ze zijn zeer geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar, die in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs, maar daarnaast ook ideaal als tweede autootje voor senioren. Eigenlijk is de Ligier brommobiel geschikt voor bijna iedereen!

Contactgegevens van Garagebedrijf Van Den Bergh

Kijk eens rond op onze website. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vind je op onze contactpagina. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom aan de Waaldijk 9 in Dalem. De koffie (en thee) staat bij ons altijd klaar en wij nodigen je van harte uit om jouw persoonlijke wensen te bespreken.